Liefde – passie – betrokkenheid – helpen – aanvaarding – vergeving – hoop – verbondenheid – eenheid – vrede – geloof – hoop – bemoedigen – schoonheid – echtheid – betrouwbaar

Vanmiddag kreeg ik een mail van iemand die me diep raakte. Iemand die door telefonisch contact en de cursus Leven in Gods Liefde, http://leveningod.nl/cursus-ondernemers/cursus-leven-in-gods-liefde.html weer helemaal tot God terug is gekomen. In les 2 mogen mensen een liefdesbrief schrijven aan God. Daarin schreef de persoon. ‘God, ik hou van u zoals ik nooit van iemand anders zou kunnen houden.’ Als mensen zoiets schrijven dan weet ik dat er een Aanraking is geweest, een waarachtig ontmoeten van God.
God roept ons in die liefdesrelatie met Hem. Die is sprankelend, vreugdevol, vol leven en blijdschap, vol passie en vuur.
Jezus vergelijkt het als een fontein. Joh 4:14 maar wie gedronken heeft van het water, dat Ik hem zal geven, zal geen dorst krijgen in eeuwigheid, maar het water, dat Ik hem zal geven, zal in hem worden tot een fontein van water, dat springt ten eeuwigen leven.
Toch kan die fontein van Gods Liefde verstopt raken door van alles en nog wat. Door bitterheid, teleurstelling, zorgen, verdriet, enz. of gewoon door de sleur van allerdag.
Als je merkt dat je fontein van Leven niet meer zo vrolijk springt in de zon wordt het tijd weer terug te keren naar de Minnaar van je ziel en te drinken van Zijn Liefde totdat het Leven weer gaat springen.
Deze foto heb ik gisteren gemaakt van een fontein die danste in het zonlicht. Geen spotlights maar de zon zelf scheen door de bomen precies op de fontein.
Zo wil God ook dansen met ons. De levensdans van Liefde.
Kom tot de Bron en laat je leven vullen tot sprankelend toe.

Ontvang bericht bij updates weblog


 

Opgave nieuwsbrief

Vul je naam en e-mail adres in voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Als welkomsgeschenk ontvang je gratis de mp3 of pdf van het populaire boekje 'van schuld naar overvloed'  

Voornaam     

E-mail adres 

 

Doneer via IDeal of Paypal
Warm aanbevolen

Powered by: Web Designers